Kérdése van? Hívjon minket! +36304458096

10 ml Neroli Dilute Illóolaj
10 ml Neroli Dilute Illóolaj
1 900 Ft

10 ml Neroli Dilute Illóolaj

A Neroli illóolajat a keserű narancsfa (Citrus aurantium var. Amara) virágaiból nyerik és a bergamothoz hasonló illata van.

A virágokat kézzel gyűjtik, és az olajat vízdesztillációval állítják elő, mivel a virágok túl törékenyek a gőzdesztillációhoz. Ez az egyik legnépszerűbb illóolaj csodálatos illata és terápiás tulajdonságai miatt.

A Neroli illóolaj nagyon nyugtató, és a felhasználók elmondása szerint enyhíti a krónikus szorongást, depressziót, félelmet, depressziót, sokkot és stresszt.

Úgy gondolják, hogy megnyugtatja a bélgörcsöket, a vastagbélgyulladást és a hasmenést is.

Nyugtató tulajdonsága miatt jó álmatlanság, szívdobogás, neuralgia és szédülés esetén.

Párologtatóban jó használni betegszobákban, segít a lábadozásban.

A Neroli olaj elősegíti a bőrsejtek regenerálódását és hasznos a hegek gyógyításában, elősegíti a bőr kisimulását, leküzdi a striákat és a törött kapillárisokat.

A neroli olajat már a régi rómaiak is használták. 1680-ban Anna Maria Orsini, Nerola hercegnője a keserű narancsfa olaját ruhái és fürdővize illatosításához használta. Innentől ez az illóolaj Neroli néven ismert.

A legendák szerint ezeket a narancssárga virágokat a menyasszonyi ágyak díszítésére használták, hogy még kellemsebbé tegyék a fiatal házasok pihenését.

Az olaj előállítása eléggé drága nagyon fontos, hogy a virágokat azonnal a virágzás után gyűjtsék, míg teljesen frissek.

1 900 Ft
Részletek

Latin név: Citrus Aurantium 

A növény használt része: Virágok

Származási hely: Tunézia

Extrahálási módszer: vízdesztilláció5% -os hígítás a szőlőmag-olajban

Adatok
Cikkszám
EO-32