Kérdése van? Hívjon minket! +36304458096

Drágakő Karkötő - Moha Achát
Drágakő Karkötő - Moha Achát
750 Ft

Drágakő Karkötő - Moha Achát

A fekete achát, mint ásvány, különleges helyet foglal el a spirituális gyakorlatokban. Ez a kő különböző kultúrákban és spirituális hagyományokban kapott jelentőségekkel bír. Az alábbiakban a fekete achát néhány spirituális jellemzőjét és jelentőségét mutatom be:

  1. Földelés és Stabilitás: A fekete achátot gyakran használják földelő kövként. Segít stabilizálni és nyugtatni a viselőjét, különösen stresszes vagy kaotikus időszakokban. Úgy tartják, hogy elősegíti az egyensúly és a belső nyugalom érzését.

  2. Védelem: Ez az ásvány ismert védelmező tulajdonságairól. Úgy vélik, hogy erős védelmet nyújt a negatív energiák és befolyások ellen, valamint segít megóvni a viselőjét a környezeti stressztől és a káros energiáktól.

  3. Érzelmi Egyensúly: A fekete achát segíthet az érzelmi egyensúly és harmónia elérésében. Támogathatja az érzelmi stabilitást és segíthet megérteni és feldolgozni az érzelmeket.

  4. Fizikai és Mentális Erő: Gyakran kapcsolják a fizikai és mentális erő növeléséhez. Segíthet megerősíteni az önbizalmat és támogathat a bátorságban és kitartásban nehéz időszakok alatt.

  5. Koncentráció és Világos Gondolkodás: A fekete achátot úgy tartják, hogy javítja a koncentrációt és segít tisztán gondolkodni, ami különösen hasznos lehet tanulás vagy problémamegoldás során.

  6. Fizikai Gyógyulás: Bizonyos hagyományokban a fekete achátot gyógyító kövként is használják, amely segíthet a fizikai gyógyulási folyamatokban, különösen az emésztési problémák és a bőrproblémák esetén.

750 Ft
Részletek

Drágakő karkötőink erős elasztikus szilonra vannak fűzve.

Ezek a klasszikus, stílusos karkötők nagyon keresettek, újra divatban vannak.

A kövek alapos csiszoláson mennek át, így viselésük nagyon kellemes.

Méret: 9*2*1 cm

Származási hely: Kína

Adatok
Cikkszám
AWCB-02