Kérdése van? Hívjon minket! +36304458096

Ember és kutya autómatrica a Dekormatricák webáruház matricái közül
Shaka, autómatrica
2 500 Ft

Shaka, autómatrica

Ember és kutya autómatrica a Dekormatricák webáruház matricái közül
Ember és kutya autómatrica a Dekormatricák webáruház matricái közül
2 500 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
Shaka, autómatrica

A kért színt és méretet válaszd ki a legrödülő sávban

A színmintát a képek között találod

100 színből tudsz választani, fényes anyaggal

Matt csak feketében és fehérben kérhető

A matricát más méretben is legyártjuk, árajánlat kéréséhez kérlek, írj üzenetet a pontos méret megadásával

A matricát applikálóval postázom, használati útmutatót küldök

 

Anyaga speciális, vízálló vágott autómatrica

Vékony fólia, festett hatást kelt az autón, jól illeszkedik a hajlatokhoz

Ragasztó permanens (tartós)

Élettartam: fekete/fehér 8 év, színesek 7 év, metál 5 év

A shaka szörfösök körében is elterjedt kézmozdulat, amit lazán ökölbe szorított kézzel, kisujjunkat és hüvelykujjunkat kinyújtva, kézfejünket kifelé fordítva végzünk. 

Felszínesen megfelelője a köszönés, helló, minden okés, azonban egy mélyebb jelentése is van. 

A shaka az “Aloha lélek” szimbóluma, amely az elme és a lélek összhangjából kiindulva kölcsönös jó érzést eredményez másoknak és magunknak.

A shaka sem csak egy egyszerű üdvözlési, vagy köszönetnyilvánítási forma. Ha azt mondjuk “aloha”, azzal kifejezünk egy kölcsönös elismerést, szeretetet a másik iránt. Elfogadjuk és kinyilvánítjuk vele minden egyes személy létezésének jelentőségét, fontosságát. Ugyanezt a mély mondanivalót jeleníti meg a shaka is. Ez a mozdulat nagyrabecsülést, együttérzést, könyörületet és barátságot fejez ki. A tisztelet és a másik kölcsönös megértésének jele.

A szörfösök és manapság már a könnyűbúvárok is átvették, és a világ minden részén elterjesztették ezt a hawaii üdvözlést. A szimbólum, amit gyakran a “lazaság van” életérzéssel azonosítanak, abszolút beleillik a szörf-kultúrába. Bár vitatott, hogy pontosan mi a shaka eredete, a legendák egy Hamana Kalili nevű hawaii fiatalemberről szólnak, aki elveszítette a jobb keze három középső ujját egy balesetben munka közben a Kahuku cukornád-őrlő malomban.

Mivel Hamana volt a cukorszállító vonat őre, ezért az ő egyedi “szabad az út, minden rendben” jelzése shaka szimbólummá alakult, amit aztán utánoztak a gyerekek is.

De akárhonnan is származik maga a jel, a mai jelentését fontos tudnia annak, aki a világ búvárhelyeit látogatja. Fogadd be a shakából áradó könyörületességet és megértést, vidd magaddal, és oszd meg másokkal is a kölcsönös tiszteletet bárhová is visznek búvár-útjaid a világban.

Adatok
Cikkszám
DM890190